Forum

Hej ! Här kan du dela med dig av dina personlig erfarenheter av smärtstillande läkemedel med diklofenak (eller andra aktiva substanser!).

Frågor? Kommentarer? Erfarenheter? Allt är välkommet här.

Lämna en kommentar nedan. 🙂

2 svar på ”Forum”

 1. Hej,
  Vid en kraftig inflammation av mitt knä och hela benet, från höftkulan till fotleden, rekommenderades jag att använda Voltaren. Jag hade kraftig smärta och feber.
  Voltaren fungerade fint mot smärtan och inflammationen avtog successivt. Dock var svullnaden fortfarande kvar efter sju dagar, som är den maximala tiden man bör ta Voltaren, så jag fortsatte några dagar. Totalt blev det nog ca tio dagar. Jag smörjde hela knät och baksidan av låret och benet
  När jag slutade använda Voltaren blev jag otroligt yr! Måste hålla mig i väggarna för att inte ramla omkull. Det kändes som extremt lågt blodtryck som jag i unga år haft besvär med. Dessutom extremt trött och sov ca 12 timmar per dygn.
  Idag är jag gammal. 77 år och inflammationen är nog borta.
  Nu, efter ytterligare ca fem dagar mår jag bättre och kan gå utan stöd.
  MAN BORDE VARNA FÖR ANVÄNDNING OM MAN HAR LÅGT BLODTRYCK.

 2. Ni med era restriktionerna att tar bort all läkemedel som verkligen fungerade under många decennier och säljer värdelöst och dyrt ersättning med ett okänt namn och farligt i längden innehåll?! Hur kom det sig? Är det inte så att ni får betalt av dem stora läkemedelsföretag som är utefter att sälja billiga i tillverkning kopior och tjäna miljarder på? Så fruktansvärt tragiskt och så omänskligt! Pengarna styr!!!

Lämna en kommentar